×
Temps de lectura 1 min.

El cabell després de l'estiu està més debilitat per les llargues exposicions solars i pel continu contacte amb l'aigua de la piscina o de la mar.

La tornada a la rutina del dia a dia: feina, estudis, obligacions, estrès ... tots aquests factors poden afavorir la caiguda del cabell.

Existeixen també altres causes de la caiguda: caiguda de cabell hereditària, mals hàbits alimentaris o el post part o els tractaments mèdics, entre d’altres.                                                                                                                 

Què cal fer per evitar la caiguda de cabell estacional?

Cuida el teu cabell, pentina els cabells amb cura evitant que s'enredin i es trenquin i s’arrenquin.  És recomanable la utilització d'un producte suavitzant per facilitar el raspallat.

La utilització de l'assecador pot afectar la qualitat de cabells, però no a la seva caiguda.

Els massatges del cuir cabellut i l'aplicació de calor controlat augmenten la vasodilatació i l'activitat del fol·licle pilós, de manera que també està recomanat.

Cuida l'alimentació portant una dieta equilibrada, menjant productes de temporada i de proximitat per aprofitar totes les seves vitamines i minerals.

Controla teu estat d'ànim. L’estrès i l'ansietat afavoreixen la caiguda.

I utilitza productes eficaços per frenar la caiguda de cabells, des de xampús anticaiguda fins a complements alimentaris i / o locions.

Tots aquests bons hàbits t'ajudaran a recuperar el bon estat capil•lar, aportant els nutrients necessaris i enfortint el cabell.

En qualsevol cas, davant d'una situació de caiguda de cabell desproporcionada que ens ocasioni preocupació, es recomana és anar al nostre metge de capçalera per intentar determinar la causa i, si s'escau, que ens derivi a l'especialista corresponent: dermatòleg, endocrí,  ginecòleg, per tractar el problema de la forma més eficaç.

Preu