×
Temps de lectura 1 min.

El nostre ritme diari fa que no tinguem temps per cuidar la nostra pell. Ara que tenim més temps podem aprofitar per posar en pràctica una RUTINA DE BELLESA AMB CAUDALIE.

Avui parlarem de EXFOLIANTS I MASCARETES.

Els exfoliants ajuden a eliminar les cèl·lules mortes i a fer una neteja en profunditat de la pell.

Disposem de 2 tipus d’exfoliants:

- Exfoliants Suaus per a pells sensibles

- Exfoliants Desincrustants per a tot tipus de pell

Les dues s'apliquen 1 o 2 vegades en setmana, en el rostre i el coll humits realitzant moviments circulars i evitant el contorn dels ulls. S'han d'aclarir amb abundant aigua tèbia.

Les mascaretes aconsegueixen, aplicades després de l’exfoliació, portar els seus actius a les capes més profundes de la pell aconseguint més lluminositat i hidratació.

Disposem de 4 tipus de mascaretes:

- Mascareta Hidratant: rehidrata i calma les pells seques. S'aplica 2 vegades per setmana en rostre i contorn d'ulls. Retirar l'excés de producte transcorreguts 15 minuts o deixar actuar el producte tota la nit. Per a tot tipus de pells.

- Mascareta Peeling glicòlic: aporta lluminositat a la teva pell en 10 minuts, per a pells apagades. 2 cops per setmana, aplicar en rostre i evitant el contorn d'ulls. Aclarir passat 10 minuts.

- Mascareta Detox: neteja les impureses i l'excés de sèu, tanca els porus. Aplicar 2 cops per setmana i en capa fina, deixar actuar 5 o 10 minuts i aclarir. Tot tipus de pells.

- Mascareta Purificant: purifica i ajuda a absorbir tot l'excés de greix. Per gaudir d'una pell nítida i matificada i d'un cutis resplendent. Aplicar 2 vegades per setmana 10 minuts i aclarir. Per a pells normals a mixtes.

Aprofita aquests dies per començar una Rutina de Bellesa i aconseguir una pell radiant i lluminosa!

Preu