×
Temps de lectura 1 min.

¿Es pot transmetre COVID-19 a través de la llet materna?

No hi ha dades concloents encara que es creu que no es transmet el virus per la llet materna. Asseguren que el risc d'infecció és per la transmissió de virus per gotetes respiratòries a l'hora de donar el pit, per exemple. Per això és important fer servir mascareta quan hi hagi contacte de menys d'1 metre i extremar la higiene de mans.

"UNICEF, l'Acadèmia de Medicina de Lactància Materna, l'OMS i els Centres de Control i Prevenció de Malalties informen que els estudis són limitats pel que fa a dones en període de lactància amb COVID-19, però que altres infeccions per coronavirus no han detectat el virus a la llet materna. No se sap si les mares amb COVID-19 poden transmetre el virus a través de la llet materna, però la principal preocupació és si una mare infectada pot transmetre el virus a través de gotetes respiratòries. Per això, és important que s'adoptin precaucions per evitar la propagació de virus a el nadó com que la mare es renti les mans abans d'agafar-lo i utilitzeu una màscara quan estigui en contacte proper amb el seu nadó. "

Informació extreta de la pàgina web https://www.medela.es/lactancia/viaje-de-las-madres/covid-19-information-concerning-breastfeeding

Esperem que aquest post respongui als teus dubtes.

Preu