×
Temps de lectura 1 min.

COM PODEM REFORÇAR EL NOSTRE SISTEMA IMMUNOLÒGIC?

1. Fer exercici moderat ajuda a activar el cos.

2. Cuidar l’alimentació, tenir una dieta equilibrada, rica en minerals com el zinc i les vitamines A, B, C i E. La vitamina A ajuda a protegir les nostres cèl·lules respiratòries i a millorar la immunitat de la pell, la vitamina B ajuda a augmentar les defenses, la  vitamina C ajuda al sistema immunitari a treballar bé i la vitamina E ajuda a reforçar-nos gràcies a la seva capacitat antioxidant.

3. Dormir bé: bona qualitat i adequada quantitat  (de 6 a 8 hores). Un bon descans és un factor important per poder equilibrar el nostre sistema immunitari. Evitar l’estrès i ansietat. Quan estem alterats i estressats som molt més propensos a contraure malalties.

4. L’ús de probiòtics ajuda a potenciar les nostres defenses i el sistema immune. Els probiòtics són microorganismes vius que habiten en el nostre intestí. Aquestes "bacteris bones" s'encarreguen de les nostres defenses (són la primera barrera en front dels patògens), la digestió i l'absorció de nutrients. Si aquests microorganismes moren, es crea un desequilibri en la nostra flora intestinal, que pot produir efectes secundaris com ara restrenyiment, colitis, èczema, diarrea, infeccions vaginals (candidiasi) ...

5. Protegir el coll del fred i els peus de la humitat. Un ambient sec, a casa, a l’oficina… els sistemes de calefacció poden produir sequedat al coll i malestar, mitjançant un humidificador podem solucionar aquesta incomoditat.

6. L’ús de productes de fitoteràpia i homeopatia com poden ser la jalea real, l’equinacea, les vitamines i d’altres preparats són una gran opció de reforç de les defenses.

Si amb aquests consells la nostra salut no millora és molt important no automedicar-se i contactar al metge de capçalera.

Preu