×
Temps de lectura 1 min.

Actualment, l’espècie més popularitzada és l’Aloe vera L. (Aloe barbadensis Miller), originària de Barbados i cultivada a països de clima càlid.

Aloe barbadensis Miller és una planta amb propietats antiinflamatòries, regenera, calma i hidrata la pell inhibint el dolor i estimulant la curació de ferides i cremades.

Per què serveix el gel d’Aloe vera?

· irritacions, èczemes

· dermatitis agudes

· post-tractaments agressius

· cicatrització de ferides

· cremades de primer i segon grau

· cremades solars (exposicions solars prolongades)

· peelings químics, depilació

· Picades d'insectes

· Aftersun a l'estiu. El complement perfecte de les cremes per cremades de sol.

Té EFECTE ANTIENVELLIMENT?

El gel d’àloe és també un ingredient habitual en molts productes d’higiene i cosmètica gràcies a les propietats hidratants i emol·lients que té i gràcies al seu efecte anti-envelliment.

TOTS ELS GELS D'ALOE SÓN IGUALS?

No tots els gels d'Aloe són iguals. El gel ha d’estar lliure de derivats hidroxiantracènics, ja que aquests poden provocar al·lèrgies, dermatitis de contacte i fins i tot fotodermatitis (alteracions de la pell produïdes per les radiacions UV del sol). Si es fa un ús casolà de la planta, s’ha d’aplicar sobre la pell la part central de la polpa, evitant la que es troba sota l’escorça, ja que pot contenir substàncies causants d’al·lèrgies, dermatitis i fotosensibilització.

 És essencial utilitzar productes on la qualitat de l’àloe estigui garantida des del cultiu i la recollida fins al producte final.

Preu