×

1. Practicar esport a l'aire lliure durant les franges horàries permeses. Aquest consell que sembla tan bàsic no sempre es compleix. Procura adaptar la teva pràctica esportiva durant aquestes franges per evitar aglomeracions i deixar espai de seguretat als diferents grups d'edat (especialment nens i gent gran).


2. Comença la pràctica esportiva progressivament. No vulguis donar-ho tot el primer dia perquè la poca o nul·la activitat física durant el confinament ha fet que els nostres músculs, articulacions i ossos hagin perdut to físic i siguin més fàcil les lesions.


3. Protegeix-te del sol. El sol és un aliat per a la síntesi de la vitamina D però exposicions prolongades sense protecció solar pot ocasionar cremades solars i lesions a la pell.


4. Mantingues la distància de seguretat amb els altres esportistes. Una distància segura per caminar és de 4-5 metres entre persones. Per córrer la distància recomanada és de 10 metres i per als ciclistes és de 20 metres.


5. Evita aglomeracions i desplaça't per la vorera dreta. Així evitaràs creuar-te amb altres persones i podràs mantenir la distància de seguretat.


Esperem que aquests consells et siguin útils per a la pràctica esportiva.

Preu