×
Temps de lectura 1 min.

L'ull està contínuament exposat a diferents agressions físiques, externes o fisiològiques que poden contribuir a l'aparició de molèsties o patologies oculars que condicionen la nostra salut ocular.

Una de les patologies més importants amb creixent incidència és l'anomenat "síndrome d'ull sec" que afecta en l'actualitat a més de l'11% de la població espanyola. Entre els símptomes més comuns es troben la sensació d'ull sec, picor, envermelliment, intolerància a les lents de contacte, llagrimeig, sensació de tenir alguna cosa dins de l'ull, visió borrosa, pesadesa a les parpelles i / o cansament als ulls.

Per a l'alleugerir aquests símptomes de forma efectiva, és necessari l'ús de llàgrimes artificials, tenint com a finalitat la hidratació de l'ull i l'alleujament de la sequedat. A més, la cronicitat d'aquesta síndrome obliga a l'ús de llàgrimes de per vida.

Les solucions humectants i lubricants per a l'ull estan indicades per humectar i lubricar l'ull, per alleujar la sensació de sequedat i les irritacions ocasionades per les condicions ambientals, el cansament, el treball prolongat davant de dispositius digitals o l'ús de lents de contacte.

Les solucions úniques estan indicades per a la neteja i eliminació de dipòsits de proteïnes, desinfecció, humectació, aclarit i conservació de tot tipus de lents de contacte toves, incloses les d'hidrogel-silicona.

Cuida els teus ulls, tingues cura de la teva visió!

Preu