×
Temps de lectura 1 min.

1. Esmorza bé. L'esmorzar és el menjar més important del dia per al teu organisme. Un esmorzar complet ajuda a aconseguir les aportacions nutricionals òptimes aportant l'energia que el teu cos necessita per aguantar tot el dia. L'ideal és que el teu esmorzar contingui fibra, carbohidrats i proteïnes, per exemple, torrades, fruita i iogurt desnatat.


2. Mou-te i fes esport. L'exercici físic millora la teva condició física i afavoreix la sensació de benestar gràcies a l'alliberament d'endorfines. Només amb un exercici moderat ja és útil perquè el teu cos resisteixi més el cansament.


3. Hidrata't. Quan el teu cos no té prou aigua, es debilita, tant física com mentalment. Beu aigua durant tot el dia, sobretot en les hores de més calor. La quantitat d'aigua recomanable pot variar molt d'una persona a una altra depenent de les seves circumstàncies. Alguns especialistes recomanen beure un litre d'aigua diari per cada 35 quilos de pes. 

  
4. Segueix una dieta sana en la qual no faltin fruita, verdura, fruits secs, peix, farina integral i carn magra
Els dies en què tens el període, és convenient prendre carn vermella i alguns llegums, són font de ferro, que contribueix a reduir el cansament i la debilitat. En aquests casos, pot ser recomanable completar la teva dieta amb un multivitamínic que t’aporti els minerals i vitamines necessaris per activar i mantenir el teu vitalitat durant tot el dia.
D'altra banda, la vitamina C dels cítrics ajuda a l'absorció de el ferro, pel que és convenient prendre-ho conjuntament.
És recomanable evitar els aliments que són més difícils de digerir, com els fregits, dolços, l'alcohol, refrescos i el menjar ric en greix, com el menjar ràpid.


 5. Dorm millor. Mentre dormim, el nostre cos duu a terme funcions fisiològiques imprescindibles per al seu equilibri psíquic i físic. L'ideal és dormir entre 7 i 9 hores diàries.


Segueix els nostres consells i recomanacions per gaudir d'un estil de vida saludable i contribuir al teu benestar.


Informació extreta de Supradyn

Preu