×


La farmàcia

L'any 1969 es va fundar Farmàcia Capell. Han passat més de 50 anys des de que la farmàcia va obrir les seves portes. En aquest més de mig segle, la farmàcia ha patit una profunda evolució i un gran canvi tant a nivell de servei com d'horari d'atenció al públic, d'equip i de localització.

          

En els seus inicis la farmàcia estava situada al carrer Joan Martí 41. Ràpidament va canviar la seva localització a l'actual. Actualment ens trobareu al carrer Francesc Pi i Margall número 116 de Sant Boi de Llobregat (davant de l'ambulatori Montclar).

La modernització  de la farmàcia ha estat tant a nivell físic com a nivell de servei i de productes.

     

A nivell físic la farmàcia ha passat a ser un espai de més de 200 metres quadrats, tecnològica, digital i de gran sortit d'articles. Intentem oferir un servei de qualitat que actualitzem gràcies a formacions continuades tant a nivell personal com a nivell d'equip.

          

L'equip també ha canviat en tots aquests anys! Hem passat de ser 3 persones a ser més de 16. El Salvador, l'Anna i la Loreta s'han jubilat amb nosaltres. Tot l'equip formem un grup de professionals de la salut especialistes en anàlisis clíniques, dermo-cosmètics, homeopatia, veterinària, higiene, ortopèdia... 

Farmàcia Capell està orientada a oferir la millor atenció, el millor servei, el millor horari i els millors preus perquè ens deixis ser la teva farmàcia.