×

Alphega Farmacia

Alphega Farmàcia

Alphega Farmàcia és la xarxa líder de farmacèutics i farmacèutiques independents a Europa. Actualment està formada per més de 6.300 farmàcies en nou països: República Txeca, França, Itàlia, els Països Baixos, Alemanya, Espanya, Regne Unit, Turquia i Romania.

Alphega Farmàcia té el recolzament de Alliance Healthcare, un dels líders mundials de la distribució de productes farmacèutics.

L’objectiu de Alphega Farmàcia és millorar la salut dels nostres pacients mitjançant donar un consell de qualitat, promoure una vida saludable, oferir uns serveis acurats i uns productes capdavanters del sector.

 internacional de farmàcies especialitzades en les principals necessitats de prevenció i cura de la salut enfocades en el producte natural.

Les farmàcies Apoteca Natura estan en constant formació i col·laboració amb la Societat Italiana de Medicina General (SIMG) i la Sociedad Española de Médicos de Atención Primaria (SEMERGEN). Les competències adquirides gràcies a aquesta col·laboració són en els àmbits de la prevenció cardiovascular, la son, els problemes d’estómac i d’intestí, el sobrepès i la obesitat, la menopàusia i l’osteoporosi.