×

Qui som

                                     

Farmàcia Capell va obrir les seves portes el 15 de març del 1969. En aquests més de 50 anys, hem anat canviant, evolucionant, i adaptant-nos als nous temps.

En primer lloc, la farmàcia ha estat situada en dos localitzacions diferents. Durant els 3 primers anys va estar al carrer Joan Martí número 41. Cap al 1974 es va traslladar situant-se on està actualment al carrer Francesc Pi i Margall 116, és a dir, davant de l’ambulatori Montclar.

              
 

Des de que estem davant del CAP Montclar, hem passat d’un espai de de 40 m2 a una farmàcia de gairebé 200 m2 totals i més de 100 m2 d'atenció al públic.

L’horari també l’hem anat ampliant durant aquests més de 50 anys. Passem d’obrir de dilluns a divendres i dissabtes al matí a obrir tots els dies de l’any de 8 del matí a les 10 de la nit ininterrumpudament (els dissabtes, els diumenges i els dies festius obrim de 9-22h).

                                                            

Com no podia ser d’una altra manera, també l’equip que en formem part hem anat canviant. Hem passat de ser 3 persones quan la farmàcia es va obrir a ser-ne 14. El Salvador, l’Anna i la Loreta s’han jubilat després d’estar tota la vida amb nosaltres.

      

  

Amb els anys també hem anat introduint noves línies de producte i d’especialització en diferents àrees com l’alimentació infantil, la higiene, els complements per la salut i el racó natural, entre d’altres.

En aquests més de 50 anys, hem estat tres generacions al capdavant d’una de les farmàcies de referència de Sant Boi. I el nostre objectiu és estar, com a mínim, 50 anys més compartint junts els diferents moments i necessitats de la teva vida. 

                                                     

 


Preu