×

La mostra d'orina pot ser d'una sola micció o l'orina de 24 hores. L'envàs per a cada un d'aquests dos casos serà diferent. Els envasos d'orina d'una sola micció són envasos estèrils, translúcids, de boca ampla i tap de rosca. Els envasos de 24 hores són envasos estèrils de 2 litres

Com es pren la mostra d'orina d'una sola micció?

Es pren la primera orina del dia ja que és la més concentrada. Si no és possible recollir la primera orina del dia, recollirem l'orina retinguda durant 2-4 hores sense orinar. Abans de prendre hem rentar-nos les mans. Descartarem la primera i l'última part de l'orina. Recollirem la part central de l'orina.

Com es pren la mostra d'orina de 24 hores?

Moltes vegades es necessita més d'un envàs per recollir l'orina de les 24 hores (recordem que els envasos són de 1,5-2 litres de capacitat).

En aquest cas rebutgem la primera orina del dia i prenem l'orina de les 24 hores (de dia i de nit). També prenem la primera orina del dia següent.

Guardem l'orina a la nevera per evitar l'alteració de la composició de l'orina i com a conseqüència l'alteració dels resultats.

Preu