×
Temps de lectura 2 min.

El cabell després de l'estiu està més debilitat per les llargues exposicions solars i pel continu contacte amb l'aigua de la piscina o de la mar.

La tornada a la rutina: feina, estudis, obligacions, estrès ... tots aquests factors poden afavorir la caiguda del cabell.

Què cal fer per evitar la caiguda de cabell estacional?

Pentina els cabells amb cura evitant que s'enredin i es trenquin.  Utilitza un producte suavitzant per facilitar el raspallat.

Els massatges del cuir cabellut i l'aplicació de calor controlat augmenten la vasodilatació i l'activitat del fol·licle pilós, de manera que també està recomanat.

Segueix una dieta equilibrada, menjant productes de temporada i de proximitat per aprofitar totes les seves vitamines i minerals.

Controla el teu estat d'ànim. L’estrès i l'ansietat poden afavorir la caiguda.

Utilitza productes eficaços per frenar la caiguda de cabells, des de xampús anticaiguda fins a complements alimentaris i / o locions.

Des de la farmàcia et podem recomanar:

De la gama KLORANE el RITUAL A LA QUININA: amb propietats fortificants i estimulants. Gràcies a la seva fórmula enriquida amb Vitamines B, extractes de Quinina i de Edelweiss BIO

  • Xampú a la Quinina i Edelweiss BIO, , neteja el cabell ajudant a estimular el seu creixement. D'ús diari.
  • Acondicionador a la Quinina i Edelweiss BIO, com a complement del tractament anticaiguda, facilita el pentinat reforçant el cabell per limitar el trencament lligat a la raspallada.
  • Sèrum anticaiguda, sense aclarit, 3 cops/setmana.
  • KERATINcaps. Per aprofitar tots els seus beneficis, es recomana un tractament de 3 mesos, 1 càpsula al dia.

També tenim la gamma PILEXIL (xampú, esprai i ampolles) ajuden a frenar la caiguda de cabells, nodreix, repara i afavoreix el seu creixement aportant les vitamines necessàries perquè llueixi sa i amb brillantor, recuperant la seva força. Per fer un tractament complet et recomanem:

  • Pilexil ampolles anticaiguda, Tractament de xoc: 1 ampolla diària durant 1 mes; de manteniment: 1 ampolla 3/setmana durant 3 mesos.
  • Pilexil xampú, d’ús diari.
  • Pilexil Càpsules (L-Cistina, Ferro, Zinc i 9 vitamines) contribueixen al manteniment del cabell en condicions normals. 2 càpsules al dia.
  • Pilexil spray, aplicar a la nit. Tractament de xoc: el 1º mes aplicar diàriament. De manteniment: a partir del 2º mes aplicar 3 cops/setmana.

Tots aquests bons hàbits t'ajudaran a recuperar el bon estat capil•lar, aportant els nutrients necessaris i enfortint el cabell.

En qualsevol cas, davant d'una situació de caiguda de cabell desproporcionada que ens ocasioni preocupació, anar al nostre metge de capçalera per intentar determinar la causa i, si escau, que ens derivi a l'especialista corresponent.

https://www.klorane.com/es-es/cabello/quinina-gama

https://www.pilexil.com/anticaida/tratamientos/productos/

Preu