×
Temps de lectura 1 min.

Recordem que l’estrés pot fer que perdem les vitamines i minerals essencials pel nostre organisme.

La base d’una bona salut és del benestar tant físic com mental  (i social). Els bons hàbits alimentaris i físics són especialment importants  per mantenir la nostra energia en nivells alts en aquesta època de l’any.

És important seguir una DIETA sana i equilibrada que afavoreixi el consum de fruita i de verdura.

Els hidrats de carboni, les proteïnes, les grasses, les vitamines i els minerals són nutrients que han d’estar, junt amb l’aigua, presents a la dieta.

Els aliments que no poden faltar són la fruita, la verdura,  les llegums, els cereals, la carn, el peix, els ous, els lactis. D’ells obtenim de forma natural els minerals, les vitamines, les proteïnes i altres nutrients necessaris per aconseguir una bona salut.

Quan creus que pots necessitar un SUPLEMENTS DIETÈTICS? Si consumim poca verdura i fruita, som fumadors, no consumim carn ni peix o durant l’embaràs són situacions en les que necessitem un aport extra de vitamines, minerals i antioxidants.

Si calen suplements, és preferible consumir un multivitamínic que no pas preparats que continguin dosis elevades d’una única vitamina o mineral, ja que l’excés de l’una o l’altre podria ser més perjudicial que beneficiós, i tampoc ens permetria aconseguir l’objectiu desitjat.

Preu