×
Temps de lectura 1 min.

Amb l'arribada de la tardor, els dies comencen a ser més curts i les temperatures baixen. El nostre organisme també pateix alguns canvis i pot afectar el nostre ànim, en el dia a dia a l'hora de seguir amb la rutina de treball, estudis, escola, vida familiar... un se sent més cansat, estressat, amb fatiga ...

Seguir uns bons hàbits alimentaris i físics són especialment importants per mantenir la nostra energia en nivells alts en aquesta època de l'any.

Hàbits saludables per mantenir l'energia durant tot el dia

Seguir una dieta sana i equilibrada. Els aliments que no poden faltar són la fruita, les verdures, els llegums, els cereals, la carn, el peix, els ous, els lactis. D'ells obtenim de forma natural els minerals, les vitamines, les proteïnes i altres nutrients necessaris per aconseguir una bona salut.

Evitar el menjar ràpid, gasoses i els refrigeris a força de sucre poden fomentar el cansament.

Establir rutines per anar a dormir, en la mesura del possible, jeu i aixeca't sempre a la mateixa hora, fins i tot els caps de setmana. L'habitació ha d'estar silenciosa i fosca.

Evitar l'estrès. L'estrès pot fer que perdem les vitamines i minerals essencials per al nostre organisme. Aprendre a desconnectar de la feina en el temps lliure, i trobar maneres de relaxar-nos, ens pot ajudar la meditació, un bany calent o una música relaxant.

Fer exercici físic de forma regular durant el dia pot tenir efectes positius en els nostres nivells d'energia.

Evitar la cafeïna i l'alcohol abans d'anar a dormir, ja que alteren els patrons de son i augmenten els símptomes de fatiga.

Quan creus que pots necessitar SUPLEMENTS DIETÈTICS?

Si consumim poca verdura i fruita, som fumadors, no consumim carn ni peix o durant l'embaràs són situacions en què necessitem una aportació extra de vitamines, minerals i antioxidants.

Si es necessiten suplements, és preferible consumir un multivitamínic en preparats que continguin dosis elevades d'una única vitamina o mineral, ja que l'excés de la una o l'altra podria ser més perjudicial que beneficiós, i tampoc ens permetria aconseguir l'objectiu desitjat.

Des de la farmàcia podem recomanar diferents complements vitamínics Supradyn, Pharmaton, Multicentrum, entre d'altres. Vine a la farmàcia i t'aconsellarem els millors productes adaptats a tu.

Preu