×
Temps de lectura 1 min.
Hi ha algunes diferències notables amb la pell de la dona:
- La pell de l’home és més espessa i produeix més quantitat de col·lagen. Això implica que l'inici del procés d'envelliment es produeix  més tard que en les dones.
- Tendeixen  a tenir un pell amb més greix per una major activitat en les glàndules sebàcies, implicant major quantitat de porus. En general, els homes pateixen  acnés més severs i de més durada.
Consells bàsics per a la cura d'una pell masculina:
- Establir una rutina bàsica de neteja facial, 2 vegades al dia, matí i nit, ajudarà a mantenir una pell sana i afavorirà l'acció dels productes de la teva rutina facial.
- Utilitzar productes adequats al tipus de pell. La hidratació és molt important per prevenir la sequedat i combatre l'aparició d'arrugues.
- El contorn d'ulls, és una zona delicada, requereix d'una bona hidratació, ja que la pell dels ulls és més sensible que la de la cara i en ella es noten abans els signes de l'edat. Pots aplicar un contorn d'ulls matí i nit.
- Per completar la teva rutina a la nit pots utilitzar crema o sèrums específics que t'ajudaran a mantenir la teva pell hidratada tota la nit.  És recomanable  afegir a la teva rutina un cop per setmana una mascareta adequada per al teu tipus de pell.
- Protegeix la teva pell de l'afaitat. La pell masculina s'exposa regularment a l'agressió de les fulles, maquinetes o tisores, això fa que la pell es torni més sensible, per la qual cosa és important netejar i preparar la cara abans i després emprar un tractament que calmi la irritació de la pell . Afaitar en la direcció de creixement de els cabells.
- FOTOPROTEGIR-SE SEMPRE, evitaràs exposar la teva pell a problemes importants de la salut derivats de l'efecte de el sol. (Taques, envelliment precoç, ...)
- No t'oblidis que en la teva rutina ha d'acompanyar-la amb uns hàbits de vida saludable. Alimentació sana i equilibrada, fer exercici de forma regular, un bon descans, evitar el consum d'alcohol i el tabaquisme, entre d'altres.
Els homes també us mereixeu una pell sana i radiant!
Preu