×
Temps de lectura 1 min.

L'estiu està arribant al final, i amb això la pell i el cabell es veuen ressentits, a causa de la calor, l'exposició al sol, els dies de platja i de piscina, el cabell es torna més sec, trencadís i flàcid. Des de la farmàcia podem ajudar-te a recuperar la teva salut capil·lar.

Per aconseguir que el cabell llueixi sa hauríem d'utilitzar xampús adequats per a cada tipus de cabell, si pot ser suaus o revitalitzants.

Per complementar el teu tractament hauries d'utilitzar una màscara capil·lar per recuperar la vitalitat, combatre la sequedat i el dany produït durant els mesos d'estiu. Recomanable un cop per setmana.

De la gamma KLORANE podem recomanar tractaments complets (xampú + condicionador + mascareta capil·lar):

- Ritual a la mantega de Mango, t'aportarà nutrició i flexibilitat al teu cabell.

- Ritual capil·lar nutrició i reparació a la mantega de cupuaçu bio, nodreix i repara en profunditat els cabells molt secs i danyats.

- Ritual a la llet de Civada, extrasuau i protector per a tota la família.

Us deixem alguns consells que poden influir en la qualitat del nostre cabell

Evita la calor de l'assecador i la planxa. La calor fa que el teu cabell es ressequi encara més i estarem retardant el nostre objectiu de recuperar la nostra salut capil·lar.

Evita l'ús continu de laques o escumes que continguin un alt percentatge d'alcohol per no deshidratar la fibra.

Evitar portar el cabell humit o mullat recollit moltes hores amb una cua per no afavorir el trencament.

No t'oblidis! Una visita a la nostra perruqueria de confiança també ens ajudarà a que el cabell llueixi més bonic i amb vitalitat.

Preu