×
Temps de lectura 1 min.

VIATGE & MAREIG

Arriba l'estiu i les esperades vacances. Estem desitjant arribar al nostre destí ja sigui mar o muntanya però temem al trajecte. La calor, la manca d'hidratació, els moviments bruscos són alguns dels factors que afavoreixen els marejos.

Els símptomes més habituals són les nàusees i vòmits. Poden anar acompanyats de badalls, hiperventilació, salivació, pal·lidesa, sudoració freda abundant, malestar general i fatiga.

Com podem prevenir el mareig?

Abans d'emprendre un viatge, opta per una alimentació lleugera, evita els menjars abundants i begudes amb gas així facilitarem la digestió. Mantingues una bona hidratació constant t'ajudarà a tenir a ratlla els marejos.

Ventila el cotxe amb freqüència, si pot ser no utilitzar al cotxe ambientadors que continguin olors fortes, evitar el fum del tabac o la gasolina. En trajectes llargs si pots fer parades, estira les cames ...

Amb el cap recte i mirada cap al front, evita concentrar-te en qualsevol cosa que impliqui la vista (llegir, el mòbil), fes respiracions profundes i relaxa't.

Si vas per carretera, i has de travessar zona de corbes, intenta conduir amb suavitat amb una velocitat constant. La velocitat alta i els canvis de direcció i acceleració bruscos afavoreixen els marejos.

Prepara la teva farmaciola de viatge

Incloure bosses per mareig i tovalloletes.

No t'oblidias de la Biodramina, és un medicament eficaç per a la prevenció i tractament de marejos en qualsevol mitjà de transport. Has de prendre-ho entre 15 i 30 minuts abans de viatjar, i la seva durada és entre 3 i 6 hores, a la farmàcia pots trobar-les en diferents formats i per a tota la família:

  • Biodramina Infantil solució oral amb gust maduixa i comprimits per als més petits de la casa (majors de 2 anys).
  • Biodramina comprimits per a adults i nens majors de 7 anys.
  • Biodramina Cafeïna comprimits per a adults i nens majors de 12 anys. La cafeïna contraresta el possible efecte de somnolència del producte.
  • Biodramina xiclets per a adults i nens majors de 6 anys.

No deixem que el mareig sigui un problema per descobrir els llocs més recòndits del món.

Preu